Sabíeu que l’alimentació també contribueix a una millor salut ocular?

Des de Castañé Òptica volem fer-vos arribar alguns consells per a la millora de la salut ocular. Avui us portem informació sobre aliments que poden contribuir a aquesta millora.
L’alimentació juga un paper important a l’hora d’aconseguir una salut ocular òptima. Trobem alguns aliments que ens ajuden a millorar l’estat dels nostres ulls. Us deixem alguns exemples:
 
Les pastanagues, un aliment ric en betacarotè, que l’organisme transforma en vitamina A, imprescindible per al bon estat de la retina i per millorar la visió nocturna. A més, és un potent conservant dels teixits de l’ull
 
El préssec conté, entre moltes altres vitamines, provitamina A en quantitats elevades. Ens ajuda a mantenir una correcta hidratació ocular, evitant sequedats que afectaran els teixits que formen aquesta part del nostre cos. A més, és un bon remei contra la irritació crònica dels ulls.
 
Els espinacs contenen luteïna i zeaxantina, dues substàncies que tenen un efecte directe a la salut ocular i en la prevenció de pèrdua de visió amb el pas dels anys. És un aliment que ens ajudarà a prevenir la màcula visual, entre altres malalties de la vista que ens poden deixar sense visió. Per això és important que els incorporem a la nostra dieta per aconseguir una bona visió.

Deixa un comentari